17 December 2004
Question:
NZS 4541

Clause 515.1

Does the term” electrical
switchboards” referred to in
clause 515.1 include a circuit
breaker board commonly used in
residential or commercial
buildings.
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Interpretation:

Issued by the Fixed Fire Protection Group

Yes.

Reviewed in 2008 and deemed not applicable to NZS 4541:2007
(applies to 2003 edition)



